Iznajmljivanje


Holiday rentalsDubrovnik je atraktivna destinacija koju svake godine posjeti na tisuču gostiju.

U slučaju da posječujete Dubrovnik radi odmora ili posla te potražujete apartman ili vilu za iznajmiti, tada ne pretražujte dalje.

Nudimo Vam selekciju visoko kvalitetnih apartmana i vila za iznajmljivanje u Dubrovniku i regiji. Svi naši apartmani i vile, odabrani su radi iznimne lokacije, kvalitete smještaja i dekora.

Koristeči usluge Butterfly Services-a, iskoristit čete naše iznimno poznavanje stanja području, osiguravajuči Vam besprijekoran smještaj u Dubrovniku. Svi naši apartmani i vile se su redovito provjeravane, kako bi Vam garantirali zadovoljstvo i komfor. Neprestano odabiremo nove apartmane, vile kako bi zadovoljili sve potrebe i upite.

Sve smještajne jedinice koje nudimo su visokog standarda, na što smo jako ponosni, jednako kao i na naše primjerene usluge.

U slučaju da Vam za vrijeme boravka bilo što zatreba, samo smo telefonski poziv udaljeni od Vas.

Pretražite naš portfelj smještaja, i pronađite onaj idealan za Vas. U slučaju da imate bilo kakve dvojbe, samo nas nazovite kako bi Vam pomogli (+385 99 42 42 442). U slučaju da niste upoznati s područjem ili želite stvari provjeriti sa "stvarnom" osobom, nazovite nas, sa zadovoljstvom čemo Vam pomoči!